Säkerhetskontroll Lastbil

Diposting pada

Checklista och anvisningar fr skerhetskontroll p. From Z Trafikskola PRO on July 24 2018.

Pin Pa Korkort

2019-07-28 Detta r en komplett skerhetskontroll fr lastbil som du ska kunna gra nr du gr ditt krprov p.

Säkerhetskontroll lastbil. Hr r ett frslag som har fungerat fr mig. Kontrollera blinkers och varningsblinkers tuta en gng fr att kolla. 2016-04-29 Enjoy the videos and music you love upload original content and share it all with friends family and the world on YouTube.

Starta vrmereglagen flkt srskilt fr framrutan samt defroster bak och kontrollera att de fungerar. Sivusta Erikssons Trafikskola i Malm Lund och Limhamn Facebookissa. Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Skip navigation Sign in. Are you already using Elevcentralen. Bromsar Brnslesystem Servostyrning Dck Frdskrivare Gratis teoriprov.

Checklistan kan klippas av och fr anvndas som kom-ihg vid provet. Coub is YouTube for video loops. Invndig och utvndig skerhetskontroll innan uppkrningen Yttre skerhetskontroll.

Tndningen halvljuset vnster blinkers och dimbakljus om det finns. Kolla att vindrutetorkarna fungerar spola eventuellt rutan. Igenom skerhetskontroll steg fr steg fr lastbil.

2018-08-20 About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy. Tnd parkeringsbelysningen och kolla fram- och bakljus reflexer och skyltlykta. New photos are added daily from a wide variety of categories including abstract fashion nature technology and much more.

You can take any video trim the best part combine with other videos add soundtrack. Lastbilen vi anvnder r en Mercedes knap. En Scania lastbil med bakgavellyft ppna fronten p.

Varningsmrken Vjningspliktsmrken Frbudsmrken Pbudsmrken Anvisningsmrken lokaliseringsmrken Anordningar Polismans Tecken. Yes I want to log in No I want to test Elevcentralen. Share your email with the creator.

Lastbilen och kolla alla vtskor. Dra upp oljestickan och kontrollera att det finns motorolja. Trna skerhetskontroller med din elev helst vid.

It might be a funny scene movie quote animation meme or a mashup of multiple sources. Receive updates via Vimeo. 4 hours 17 minutes.

Skerhetskontroll fr behrighet C1 C1E C CE D1 D1E D och DE. Skerhetskontroll Lastbil r tnkt att ge std och att ka medvetenheten om skerhet fr lastbilsfrare. Kontrollera framhjul ytligt ser mnsterdjupet bra ut och r dcket runt och inte platt lngst.

Anvisningarna beskriver vad och hur eleven ska genomfra sin skerhetskontroll. Skerhetskontrollen bestr av ett antal obligatoriska punkter men det gr att genomfra dem i en ordning som man sjlv tycker r bra.

Bat Fordonstv Tt

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *